Forside Majoren & Admiralinden Sejlruten Billeder Skibet Malte II Kontakt os CV Vores familie

Der var engang to familier i Danmark med Far, Mor og børn. Inger Maries familie stammer fra Vestjylland, hvilket man godt kan høre på sproget, og er rundet af Haahr-slægten. Pers familie stammer fra Vestfyn, hvilket dog kun i særlige tilfælde kan høres på sproget.

 

Inger Marie er ældste datter af Klara og Sigfred Haahr fra Ølgod. Sigfred døde i 1999 og Klara bor nu alene i lejlighed i Ølgod, fyldte 80 år i 2007 og er en meget travl og aktiv pensionist. Per er ældste søn af Betty og Ingvard Frank. Ingvard døde i 1995 og Betty bor nu alene i en lejlighed i Fredericia og fylder 84 år i 2008. Betty klarer sig selv fint, men har desværre de senere år været stærkt generet af nogle uforklarlige smerter.

 

Inger Marie og Per fandt sammen i Oksbøl i 1987. Vi har 5 børn tilsammens, men ingen sammen.

 

Inger Marie har to børn, Laurids Kristian og Merethe. Laurids der fylder 38 i 2008, er gift med Tine, og de bor i et rækkehus i Odense med deres tre børn, Amalie født i 2002 og tvillingerne Emilie og Julie født i 2004. Familien flytter medio 2008 til et større parcelhus lige i nærheden. Merethe, der er fyldt 33 i 2008, er gift med irske David, og de flyttede i 2007 fra Irland til Danmark, hvor de byggede et nyt hus i Jels. Merethe og David har to sønner. Matthew født i 2004 og Eliott født i 2006.

 

Per har tre piger, hvilket er det sværeste at producere. Den ældste Tine fylder 38 i 2008. Vi ser desværre ikke så meget til Tine, men hun har de tre drenge Frederik født i 1991, Magnus født i 1996 og Jonas født i 1998. De bor alle i Århus-området. Heldigvis ser vi en del til Frederik, vores ældste barnebarn. Pers mellemste datter, Anne født i 1976, bor i Balle på Djursland sammen med sin mand Jens, der osse er læreruddannet. Anne og Jens har datteren Josefine født i 2003 og Oskar født i 2007. Pers yngste datter, Eva fylder 31 i 2008, og bor i Århus sammen med datteren Emilie født i 2003.

 

Generelt har de det alle godt, og Inger Marie og Per glæder sig over den dejlige familie og ikke mindst de elleve børnebørn….

 

...og se det var en rigtig historie. Næ, hov vi glemte jo "Butter" vores skibshund, som der er et foto af i rejsebrev nr. 6. "Butter" har skipper fået foræret af, Katrine, Ann-Sofie og Mads, børn af vore gode venner Annette og Joerven, der bor nede ved Vilstrup Strand. Børnene syntes, at det var lidt sjovt, at skipper altid sad med "Butter" i favnen, når Joerven og skipper brugte natten på at nedbringe Joervens lager af cognac og samtidig ordne Forsvarets forhold og verdenssituationen i øvrigt. Da børnene så fik en lidt mere livlig vovse, "Bølle", ja, så arvede skipper "Butter", der er navngivet af vores ældste barnebarn, Frederik. "Butter" er meget omgængelig, bliver ikke søsyg, spiser og drikker ikke alverden, kan godt lide at hygge om aftenen og er blød at røre ved. Dog kommer "Butter" for sjældent ud i solen, og den trænger også til motion, så det må vi se at gøre noget ved.

 

Copyright 2010 MF Kreativ Design